2008. július 10., csütörtök

Vers helyett


A TŰVARÁZS WEBÁRUHÁZ JÓTÉKONYSÁGI FELHÍVÁSA A DÉVAI SZENT FERENC ALAPÍTVÁNY GYERMEKOTTHONAI JAVÁRA

Kedves Tűvarázslók!

Szeretettel kérlek fel benneteket egy jótékonysági projektben való részvételre!

A Dévai Szent Ferenc alapítvány, Böjte Csaba ferences atya otthonai részére szeretnék kérni tőletek az otthonok díszítéséhez, otthonossá tételéhez kézimunkákat.

A gyermekek családként élnek, önálló lakásokban laknak, családonként 10-12 különböző korú gyermek nevelkedik. Vannak családotthonok, ahol az iskolás korú gyermekek a délutánkaikat, estéiket töltik, az otthoni nagyon rossz viszonyok miatt. Jelenleg 19 otthonban, családotthonban folyik a szeretetteljes munka a gyermekek felkarolására, nevelésére, testi és lelki megsegítésére.A gyermekek tiszta, nagyon egyszerű viszonyok között élnek.

Szeretném, ha együtt meghittebbé, szeretettel telibbé tudnánk varázsolni a minennapjaikat, ha a kezünk munkája által közvetített szeretet simogatása eljutna hozzájuk. Minden egyes apróság nagy kincs a számukra, nagy-nagy örömet tudunk szerezni ezzel nekik.

Aki szeretne segíteni, aki szeretne így szeretetet adni, az kérem, készítsen a gyerekek számára valamit! lehet ez egy falikép, egy szekrénybe akasztható zsebes tároló, egy párna, egy tornazsák, asztalterítő, vagy egy gyerekjáték, kötött, vagy horgolt maci, baba, vagy bármi, ami a gyermekeknek, és nevelőiknek hasznos, örömet szerez. A gyerekek 3-18 évesek.

Munkámon kívül szeretnék hozzájárulni a jótékonysági akcióhoz vásznakkal, kitekkel, kötőfonalakkal, valamint patchwork textilekkel.

Kérlek benneteket, jelezzétek, ki az aki szeretne készíteni valamit, és kér-e hozzá alapanyagokat.(zsuzsa.kis@t-email.hu, tuvarazs@fibermail.hu)Valamint bármi kérdésetek felmerül, szívesen válaszolok!

Hamarosan fel fogom tenni egy jótékonysági menűpont alá az igényelhető kiteket, vásznakat, textileket, egyéb kellékeket. Szeretném, ha jeleznétek, mi az amit elkészítenétek, mire számíthatunk!

Szeptember végéig készülnének az ajándékok, melyekből aztán október elején 1 hetes jótékonysági kiállítást rendeznék, majd eljuttatnánk az alapítvány javára.

Minden ötletet, észrevételt, javaslatot örömmel veszek, és előre köszönöm Mindenkinek, aki részt kíván venni, aki áldoz erre idejéből!

Szeretettel várom a visszajelzéseket, és kérem aki egyetért az a blogján, egyéb helyeken segítsen terjeszteni a felhívást!

Köszönöm! Zsuzsa

4 megjegyzés:

Dorottya írta...

Én is benne leszek!

Nagyon szép lett az oldalad! Ide járok irigykedni!!!:) Nekem még nem sikerült rájönni , hogyan lehet saját arculatot adni neki. :( Látom Tilda neked is szíved csücske! :)

Enikő írta...

Milyen érdekes, épp most tartottam játszóházas foglalkozást egy családsegítő szolgálatnál, és elhatároztam, hogy ahol csak tudok, segíteni fogok/szeretnék ezeknek a gyerekeknek!Remélem sokan fognak a jó ügy mellé állni!

Arduinna írta...

Gyönggyel is lehet? Szívesen segítenék én is. :-)

enigma írta...

bármivel, amitől jobb kedvük lesz:)

Blog Widget by LinkWithin