2008. január 9., szerda

PIF

1.Bárki játszhat, akinek blogja van.
2. Az első három ember, aki kommentet hagy, kézzel készített ajándékot fog kapni tőlem.
3. Ezt az ajándékot az elkövetkező 365 napon belül el fogom juttatni hozzátok.
4. Cserébe "előre fizetni kell" az által, hogy ezt megígéritek a saját blogotokban (nem küldöm el az ajándékot annak aki ezt nem teszi meg.)
Az első három személy, aki megjegyzést hagy erre a bejegyzésre, ajándékot kap a következő évben az én részemről.

5 megjegyzés:

Gizus írta...

Szia! Jelentkeznék a játékodra! Afizetés megtörtént! Ma csináltam, vagyis újítottam meg a blogom! Még kezdő vagyok, de nagyon szeretnék ajándékot kapni és persze adni is! Remélem egyre ügyibb leszek, és nagyon várok egy kis lóvét is, mert tele vagyok ötletekkel! Eddig egyetlen egy kézimunkám sem váltotta ki belőlem ezt a fajta katarzist! Köszi Gizus

enigma írta...

rendben, te vagy az első:)

Naomi írta...

Szép estét Neked! Örülök, hogy bekukkantottál a blogomra és tetszettek a tündérkéim. Te is sok gyönyörűséget készítettél, nagyon szépek a keresztszemeseid és a gyöngyből fűzött ékszereid is!!!
Az én PIF ajándékküldő játékomra már megvannak a jelentkezők, de jelentkezni még nem jelentkeztem senkinél sem! Talán itt az alkalom, ha nincs kifogásod ellene! Lehetek a második?
Köszi! Naomi

enigma írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Sturo írta...

Kedves Enigma! Úgy látom, hogy nem jelentkezett még harmadiknak senki! Már találkoztunk a neten /nlc/ és már nagyon régen volt 2008. én még csak most tévedtem ide hozzád.Blogom is csak a lányom kezelésében van, mert én nem értek hozzá. A tiéd gyönyörű és örülök , hogy megtaláltam! Jövök látogatóba ezután!

Blog Widget by LinkWithin