2010. december 30., csütörtök

PIF

 
Nem, nem indítok új játékot. A magyarázata nagyon egyszerű....lassan 2 éve, hogy hiába várok az én kis apró meglepetéseimre..."jó nevű", sokat publikáló blogtársaimtól....tény, hogy én is késtem az enyémmel, de ezt levélben jeleztem, és teljesítettem is a felajánlásaimat....csalódott vagyok.....
Ti azért ne legyetek :), szombaton óvodáskorú lesz a blogom, játékot hirdetek, ma meg is fűztem a meglepetésajándékot....és lehet, hogy ebben is formabontó leszek, és nem a felhívásra kommentelők, hanem az egész évben látogatók közt sorsolok...erre még alszom s koccintok egyet...addig is mindenkinek kellemes időtöltést kívánok az év hártalévő, csekélyke részében !

6 megjegyzés:

KicsiKató írta...

Húú, most rám ijesztettél, mert folyton ellenőriznem kell, elküldtem-e minden jelentkezőnek az ajándékot... valamiért időről időre elfelejtem és vissza kell keresnem a blogban, de szerencsére tőlem megkaptad:)

Cserny Cherry Ildikó írta...

Nos ez számomra is ismerős...
És a második ponban is teljesen egyetértek és már nekem is felötlött ez a gondolat...

Tündérke írta...

Nagyon boldog új évet kívánok! :-)

MickTaylor írta...

Boldog Új Esztendőt Kívánok!

Sturo írta...

Itt meg azt írom, hogy sajnálom, hogy kedvedet szegték. Igaz én most először neveztem be egy játékba ahol nekem kell készülnöm.Nagyon fogok igyekezni, hogy én is fejlődjek, de nem ide szeretnék jutni.Addig is "monnyon le" aki akar!
Boldog Új Évet kívánok az egész családnak! Jutka

Rita írta...

Boldog Új Évet az egész családnak, és várjuk a sok-sok szebbnél szebb tűvel készült kézimunkáidat. :)

Blog Widget by LinkWithin